جذابیت پول درون بازی و استفاده از امکانات و مزایای درون بازی، گیمرها را هر روز بیشتر از قبل به خرید ارزها و امکانات درون بازی ها سوق می دهد. در بازی های موبایلی، گوگل پلی استور و اپ استور اپل، به عنوان میزبان این بازی ها، فرآیند فروش خدمات به گیمرها و دیگر مشتریان را بر عهده دارند. این بدین معنی است که برای پرداخت وجه و خرید امکانات درون این نرم افزارها، کافیست اعتبار خود در این دو فروشگاه را افزایش دهید.
بزرگترین ارائه دهنده نرم افزارهای اندرویدی، فروشگاه گوگل پلی استور و مالک آن یعنی شرکت گوگل(Alphabet) است. پس اگر سیستم عامل موبایل شما اندروید است و شما از نرم افزارهای این فروشگاه استفاده میکنید، کافیست حساب کاربری گوگل خود را شارژ کنید. بهترین راه برای شارژ اکانت گوگل، خرید گیفت کارت گوگل پلی است.
کاربران اپل معمولا نرم افزارها و بازی ها را از اپ استور شرکت اپل دریافت می کنند و به همین ترتیب کافیست اکانت خود در اپل را شارژ کنند. برای شارژ اکانت اپل نیز بهترین کار خرید گیفت کارت اپل است.
در ادامه به صورت اختصاصی به خرید درون بازی، مسائل و مشکلات پیرامون آن و بهترین روش خرید پول بازی در ایران بپردازیم. هر چند خرید گیفت کارت یکی از بهترین شیوه های استفاده از خدمات شرکت های بین المللی در ایران است، اما راههایی برای خریدهای درون بازی از جمله خرید پول بازی وجود دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
پول بازی چیست و چرا برای آن هزینه میکنیم؟
پول بازی: همان ارز رایج بازی یا دلاری بازی و نوعی دارایی مجازی و دیجیتالی است. با خرید پول بازی، اعتبار کافی برای خرید درون همان بازی را برای خود محیا میکنید. ارزش این پول به این خاطر است که با استفاده از آن، میتوانید آیتمها یا اقلامی را خریداری کنید، مزایایی را به دست آورید و یا کارهایی را انجام دهید. با پول بازی درون بازی های اتومبیل رانی یا همان ریسینگ، میتوانید خودروهایی با قدرت و سرعت بیشتر از برندهای مشهور را بخرید و یا ظاهر آنها را تغییر دهید و آنها را شخصیسازی کنید. یا با خرید جم بازی یا پول بازی در برخی از بازی ها، کارگر، سرباز، قهرمان، پادشاه بخرید و قلمرو خود را محافظت کرده و یا آن را گسترش دهید. در بازیهای اکشن نیز با استفاده از پول بازی (مثل دلار بازی، سکه بازی، جم بازی، سی پی، یوسی و …) میتوانید کاراکترهایی با قابلیتهای مختلف و ظاهر یا اسکین ویژه را خریداری کنید. همچنین میتوانید پیشرفتهترین سلاحهای درون بازی را بخرید و در جنگهای آنلاین و آفلاین و فردی یا گروهی شرکت کنید.
دلیل افزایش استقبال از خرید درون بازی
بازیها در دنیای امروز پیشرفتهای خارقالعادهای داشتهاند و از نظر، داشتان و محتوا، گرافیک و گیم پلی به سطحی بسیار مقبول رسیدهاند. این پیشرفت بهویژه در بخش بازیهای موبایلی بیشتر به چشم میآید. زیرا توسعهدهندگان نرمافزار دریافتهاند که گیمرها ترجیح میدهند در هر زمان و هر شرایطی با استفاده از موبایل بازی کنند. شاید به همین دلیل است که بازیهایی مانند: کالاف دیوتی موبایل، پابجی موبایل و فری فایر ساخته شدند.
توسعهدهندگان نرمافزارها و استودیو های تولید بازی هزینههای کسبوکار خود را به روشهایی مانند تبلیغات درونبرنامهای، فروش اکانتهای اختصاصی یا پرمیوم و یا خریدهای درونبرنامهای تامین میکنند. روش خرید درون برنامهای و آیتم های درون آن، پول بازی و آفرهای درون بازی در حال حاضر، سودآورترین این روشها است و گیمرهای مبتدی و حرفهای نیز این روش را بیشتر میپسندند.
نحوه خرید وابسته به نیاز کاربران، خرید سریع و آسان و هزینه به صورت تدریجی از جمله مزایاییست که باعث افزایش استقبال کاربران از خرید درون بازی یا خرید درون برنامه شده است.
نگاهی گذرا به پر طرفدارترین پولهای درون بازی
در ادامه پس از آشنایی با چند بازی مشهور و پر فروش که از روش خرید درون بازی بهره می برند، سراغ معرفی بهترین روش خرید این امکانات در ایران خواهیم رفت:
سی پی کالاف دیوتی موبایل
کالاف دیوتی موبایل بدون شک یکی از بهترین بازیهای موبایلی است که البته برای استفاده از آن در موبایل به ۷ تا ۸ گیگ فضا در حافظه نیاز دارید. آیتمهای زیادی درون این بازی وجود دارند که سلاحها و لباسها از جمله آنها هستند. شما با انجام ماموریتها برخی از آنها را دریافت میکنید اما بعضی آیتمها نیز فقط از طریق خرید پول این بازی قابل دریافت هستند. پول کالاف دیوتی، CP نام دارد.
یوسی پابجی موبایل
پابجی موبایل یکی از محبوبترین بازیهای سبک بتل رویال است. بازی پابجی مانند کالاف دیوتی دارای یک آیتمهایی مانند لباس و انواع سلاحهای نبرد است که در صورت هزینه کردن میتوانید آنها را دریافت کنید. پول بازی پابجی UC نام دارد که در ایران از طریق سایتهای معتبر واسطه قابل خریداری است.
جم فری فایر
فری فایر یا همان گارنا فری فایر، یک بازی منحصر به فرد از حیث استقبال گیمرهاست. بازی در سبک بقا و تیراندازی که به راحتی روی موبایل قابل اجراست. در این بازی با خرید الماس یا جم فری فایر می توانید بهترین تجهیزات را برای باقی ماندن در مبارزه و بتل رویال های درون بازی خرید و استفاده کرد.
دلار و سکه ساکر استارز
ساکر استارز یکی دیگر از بازیهای محبوب در پلتفرمهای موبایلی اندروید و IOS است. این بازی شبیهسازی فوتبال دارای مهرهها به جای بازیکنان است. پول بازی ساکر استارز درواقع همان امتیازهای بازی است. شما با استفاده از سکه ساکر استارز میتوانید هر آیتمی را در داخل بازی بخرید و شرایط بازی را شخصیسازی کنید.
جم هی دی
هی دی یک بازی در سبک خلاقیت است که شما مدریت یک مزرعه را بر عهده میگیرید. توجه داشته باشید که در طول بازی ممکن است شما با چالشهایی مواجه شوید که تنها راه گذر از آنها، استفاده از جم است. به همین خاطر، جم در بازی هی دی از اهمیت بالایی برخوردار است و ارزی میباشد که به سختی هم بهدست آورده میشود.
جم کلش آف کلنز
بازی کلش آف کلنز را میتوان پرچمدار مدل خریدهای درونبرنامهای دانست که از سالها قبل، این مدل درآمدزایی را برای بازی خود انتخاب کرده بود. در این بازی اگر بخواهید زمان زیادی را منتظر ماموریتهای جدید در بازی نمانید و اقلام درون بازی را بخرید به ارز رایج آن نیاز دارید که همان الماسهای سبز رنگ درون بازی هستند.
جم کلش رویال
بازی کلش رویال شباهت زیادی به کلش آف کلنز دارد و توسط کمپانی سوپرسل توسعه یافته است؛ ارز رایج این بازی همان سکهها هستند و البته به کارتها نیز نیاز دارید. برای پیشرفت سریع در این بازی میتوانید این ارزها را از سایتهای واسطه خریداری کنید.
سکه و جم از جمله موارد مهم در بازی کلش رویال هستند که شما با داشتن آنها میتوانید سریعتر از همیشه در بازی پیشرفت کنید. توجه داشته باشید که در طول بازی ممکن است بخواهید از جم و سکه به صورت همزمان استفاده کنید. به همین خاطر پیشنهاد میکنیم به دنبال این باشید که هم سکه و هم جم کلش رویال را خریداری کنید.
با داشتن جم کلش رویال میتوانید به راحتی صندوقچههایی را باز کنید که در آنها کارتهای خاص و لجندری نیز وجود دارند. در عین حال، با داشتن سکه میتوانید به راحتی کارتهای خود را ارتقا بدهید و این باعث میشود که جنگیدن با رقبا برای شما آسانتر شود.
آغاز مشکلات در خریدهای درون برنامه ای
اثر تحریمهای بینالمللی بر فضای مجازی ایران و نیز بازار گیم، داستان تازه ای نیست. سایه تحریمها بر فضای مجازی ایران از سال ۲۰۱۲ گسترده شد و در این سال، بسیاری از سایتهای اینترنتی از جمله گوگل، بنابر اجماع جهانی، ایران را در فهرست کشورهای مورد تحریم قرار دادند. از همان زمان گوگل از ارائه برخی از سرویسهای خود به کاربران ایرانی سر باز زد.
در ماه شهریور سال ۱۳۹۶ ابتدا خبری منتشر شد با این عنوان که گوگل میخواهد به تحریم کاربران ایرانی در ارتباط با سرویسهای خود پایان دهد. یک روز از انتشار این خبر نگذشته بود که در خبری دیگر اعلام شد گوگل، همراهی بیشتری با سیاست تحریمهای بینالمللی علیه ایران خواهد داشت. بنابراین دسترسی ۳۰ هزار اکانت ایرانی به سرویسهای گوگل آنالیتیکس و حتی نرمافزارهای تپسی و اسنپ مسدود شد! دقیقا از همین دوران بود که امکان خریدهای درونبرنامهای بازیها، پرداخت هزینه اکانت بازی و پرداخت هزینه بازیها در فروشگاه گوگل، توسط کاربران با IP ایران دچار مشکل شد و این تازه ابتدای راه بود.
محدودیت های جدید گوگل برای استفاده از گیفت کارت گوگل پلی
دقت داشته باشید که از یک سو بیشترین نیازهای کاربران ایرانی (و کاربران کشورهای دیگر) به سرویسهای شرکت گوگل است. همچنین بازیها و نرمافزارهای اندرویدی نیز همگی، خدمات خود از جمله امکان خریدهای درونبرنامهای را از طریق سرویسهای زیر نظر گوگل مانند گوگل پلی ارائه میدهند. بنابراین در زمینه پرداخت هزینه اکانت با گیفت کارت نیز، مشکل اساسی در زمینه گیفت کارت گوگل پلی است و بیشترین میزان مشکلات کاربران در زمینه گیفت کارتها نیز به این گیفت کارت برمیگردد و چنین مشکلاتی در مورد گیفتهایی مانند گیفت کارت آیتونز و پلی استیشن به ندرت پیش میآید.
نکته دیگر اینکه گوگل از اوایل سال جاری باز هم دایره تحریم را تنگتر کرده و مشکلات بیشتری برای کاربران ایرانی پیش آورده است. چنانکه این شرکت نه فقط برای کاربران ایرانی بلکه برای کاربرانی با IP های نامعلوم و یا کسانی که کشور اکانت را مدام تغییر میدهند مشکلات فراوانی را پیش آورده است. بههمین دلیل در بسیاری از موارد، روشهای گذر از محدودیت های گوگل پلی برای کاربران ایرانی نیز، روشهایی قطعی نیستند. در نتیجه هر آن امکان دارد دسترسی شما به اکانت محدود شود، یا نتوانید از گیفت کارت گوگل خریداری شده، استفاده کنید.
بررسی روش های خرید درون بازی و برنامه
گویا داستان تحریمهای ایران تنها به اینجا ختم نمیشود و باز هم زمزمههای اعمال تحریمهای بیشتر به گوش میرسد. پیشبینی میشود با ادامه این روند دسترسی بسیاری از کاربران ایرانی به سرویسهای گوگل از این که هست، کمتر شود. بنابراین لزوم آشنایی کاربران با روش های مختلف و آمادگی برای هر اتفاق غیر منتظره، بهترین راهکار کاربران ایرانی برای استفاده حداقلی از مزایای سرویسهایی مانند گوگل پلی است.
با وجود تحریمهای بینالمللی علیه ایران و با کمک بسیاری از سایتهای معتبر داخلی و نیز روشهای خلاقانه کاربران، روش خرید درون بازی، خرید بازی و اکانت پرمیوم بازیهای ویدئویی همچنان توسط کاربران ایرانی، هنوز هم قابل استفاده است. هرچند نمیتوانیم منکر موانع گوناگون تحریمها باشیم. اما تلاش فعالان این حوزه، تدوین و تشریح راهکارهایی برای استفاده آزادانه و به دور از محدودیت برای گیمرها و دیگر کاربران است.
خرید پول بازی با استفاده از سرویسهای پرداخت بینالمللی
یکی از دیگر از روشهای خرید درون بازی، خرید پول بازی، خرید آیتمها و پرداخت هزینه بازی، استفاده از سرویسهای مالی بینالمللی مانند پی پال و سرویسهای پرداخت ارزی اینترنتی مستر کارت، ویزا کارت، مسترو و امریکن اکسپرس است.
مشکل اساسی در این روش این است که میزان حساسیت شرکتهای خدمات مالی بینالمللی و پرداختهای اینترنتی بر عدم استفاده کاربران ایرانی از این سرویسها، حتی از حساسیت شرکتی مانند گوگل نیز بیشتر است. بنابراین تقریبا بیشتر کاربران ایرانی، از هیچگونه امکان دسترسی به سرویسها برخوردار نیستند و یا برای دسترسی به این سرویسها باید مبالغ زیادی برای خرید خدمات سرورهای اختصاصی یا مجازی با دیتاسنتر خارج از کشور پرداخت کنند. بنابراین این روش بههیچوجه روش آسانی نیست.
خرید پول بازی و آیتمها از سایت های بازی
منظور از سایتهای واسطه، شرکتها و سایتهایی هستند که در زمینه ارائه انواع خدمات گیمینگ، فروش بازیها، گیفت کارتهای بازی، اکانتهای پرمیوم، پول بازیها، جمها و آیتمهای درون بازیها در حال فعالیت هستند. از آنجا که مالکان این سایتها دارای امکانات بیشتر سختافزاری و نرمافزاری و دانش کافی برای ارائه خدمات به کاربران خود هستند، میتوانند خدمات مورد نیاز را با کمترین ریسک و بهترین قیمت به خریداران خود ارائه دهند.
خرید پول بازی با استفاده از گیفت کارت
خرید گیفت کارت یکی از بهترین شیوهها برای پرداخت هزینه اکانت، خرید پول بازی، خرید آیتمها و حتی آفرهای بازی برای ایرانیان، تا پیش از تحریمهای اخیر بودهاند. بعد از این تحریمها نیز تجربه کاربران نشان میدهد، مشکلات اساسی بیشتر در زمینه گیفت کارت گوگل پلی است. البته گیفت کارتهایی مانند گیفت کارت پلی استیشن، گیفت کارت آیتونز و گیفت کارت ایکس باکس همچنان کارایی مناسبی دارند. البته در مورد این گیفت کارتها و استفاده از آنها حتما باید به نکاتی که سایت فروشنده دهنده در صفحه شرح محصول به شما ارائه کرده است، دقت کنید.
گیفت کارتها نوعی کارت اعتباری فیزیکی یا مجازی با یک کد دیجیتالی هستند. این کارتها از سوی شرکتهای بزرگی مانند: گوگل، آمازون، اپل و شرکتهای ارائه دهنده سرویسهای پخش فیلم، موسیقی و سریال، بهطور مستقیم یا غیرمستقیم در دسترس کاربران قرار میگیرند. از آنجا این گیفت کارتها قابل خریداری حتی در تعداد بالا هستند، سایتهای داخلی با روشهای ویژه و ارتباطات خارج از کشور و یا از طریق سرورهای مجازی و اختصاصی میتوانند آنها را خریداری کنند و در دسترس مشتریان خود در ایران قرار دهند. خرید گیفت کارت البته از فروشگاه های معتبر هنوز هم یکی از شیوههای مناسب برای بهره مندی از سرویس های بین المللی برای کاربران ایرانیست.
خرید درون بازی، مطمئن، سریع و ساده
فروشگاه آی گیم با هدف ارائه خدمات مطمئن، آسان و ارزان در حوزه های کاری خود مدتهاست در بازار گیفت کارت و خرید بازی و خرید درون بازی به کاربران خود ارائه سرویس میکند. به طور ساده میتوان گفت هدف ما اینست که گیمرها و طرفداران بازیهای موبایلی، رایانهای و کنسولی، لحظهای پشت درهای بسته سرویسهای بینالمللی انتظار نکشند. اگر راغب هستید دیگر کاربردهای گیفت کارت ها را بدانید به مقاله “معرفی کاربرد های متفاوت انواع گیفت کارت به زبان ساده” سر بزنید.