در دنیای امروز فضاهای ابری و پلتفرم‌هایی که امکانات خود را در این فضا در اختیار کاربران قرار می‌دهند، به دلیل عدم نیاز به فضای داخلی در دستگاه‌های هوشمند در میان کاربران محبوب شده‌اند. یکی از پرکاربردترین سرویس‌های آنلاین، سرویس‌های پخش موسیقی هستند. این سرویس‌ها برای کاربران امکانات متنوعی را مانند دسترسی به میلیون‌ها آهنگ فراهم می‌کنند.

از سرویس‌های پخش موسیقی برتر در جهان می‌توان به اسپاتیفای اشاره کرد که در میان بیشتر کاربران وسایل دیجیتال شناخته شده است. با ما همراه باشید، تا بدانید با کدام سرویس موسیقی بهتر است تا به ترک‌های مورد علاقه خود گوش دهید.

سرویس پخش موسیقی چیست؟

موسیقی در دنیای صنعتی امروز، به تمامی امور معنای جدید می‌بخشد. با استفاده از موسیقی، تمامی کارهای خود را ساده‌تر کنید و متوجه گذر زمان نمی‌شوید. سرویس آنلاین پخش موسیقی، یکی از پلتفرم‌های آنلاین است که با استفاده از فضاهای ابری امکان دسترسی به موسیقی بودن اشغال کردن فضا در دستگاه شما را می‌دهد. این سرویس‌ها در دنیای امروز به کارآمدترین پلتفرم‌هایی تبدیل شده‌اند که کاربران زیادی در سراسر جهان دارد.

استفاده از پلتفرم‌های موسیقی آسان است: به اینترنت متصل شوید، نرم‌افزار مورد نظر را باز کنید و موسیقی دلخواه را پلی کنید. با این حال برخی از سرویس‌های موسیقی قابلیت‌های متنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که از آن‌ها می‌توان به ایجاد کردن پلی‌لیست دلخواه اشاره کرد.

چرا باید به سراغ استفاده از سرویس‌های موسیقی برویم؟

سوال اینجا است که چرا باید به سراغ استفاده از سرویس‌های موسیقی برویم. در این بخش از مطلب کدام سرویس موسیقی با برخی از ویژگی‌های جذاب سرویس موسیقی مانند دسترسی به تعداد بالایی از موسیقی آشنا می‌شویم:

  • تنوع موسیقی در سرویس‌های پخش آنلاین یکی از ویژگی‌های جذاب این سرویس هستند. شما با استفاده از این سرویس‌ها می‌توانید به قدیمی‌ترین موسیقی‌ها تا جدیدترین آن‌ها گوش فرا دهید
  • سرویس‌های آنلاین موسیقی بهترین سکوی پرتاب برای شهرت آرتیست‌های تازه‌کار هستند
  • با استفاده از سرویس‌های آنلاین موسیقی می‌توانید از هنرمندان مورد علاقه خود حمایت کنید
  • دسترسی به پلی‌لیست مورد علاقه شما در تمامی دستگاه‌های دیجیتال
  • امکان اشتراک‌گذاری پلی‌لیست شما با کاربران دیگر

انواع سرویس‌های پخش موسیقی

با توجه به امکانات و ویژگی‌های عالی سرویس‌های پخش موسیقی در جهان، این سرویس‌ها روزانه در حال افزایش کاربر در تمامی کشورهای جهان هستند. سرویس‌های متعددی وجود دارند که در این بخش از مطلب کدام سرویس موسیقی به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

سرویس موسیقی اسپاتیفای

یکی از بهترین و قدیمی‌ترین سرویس‌های موسیقی در جهان، اسپاتیفای (Spotify) است. این سرویس موسیقی در میان کاربران محبوبیت بالایی دارد که اشتراک های مختلفی به کاربران خود ارائه می‌کند. اسپاتیفای در سال 2008 راه‌اندازی شد و در طول سال‌ها توانستند با تقویت آرشیو موسیقی آن، این سرویس موسیقی را به یکی از بهترین آرشیو‌های موزیک در جهان تبدیل شده است.

سرویس پخش آنلاین موسیقی اسپاتیفای در جهان بیش از 230 میلیون کاربر دارد که در سیستم‌ عامل‌های مختلفی مانند اندروید و آی‌او‌اس از آن استفاده می‌کنند. این سرویس با توجه به این که تعرفه رایگان دارد میان کاربران ایرانی بسیار محبوب است. البته اگر با یک هدفون حرفه‌ای به موسیقی گوش دهید،کیفیت موسیقی‌های اسپاتیفای شاید نتواند شما را راضی کند.

سرویس موسیقی آمازون موزیک

شرکت بزرگ آمازون (Amazon) که حتما نام آن را پیش از این شنیده‌اید، در سال‌های اخیر سعی داشته است تا سرویس پخش آنلاین موسیقی خود را تقویت کند. این تلاش‌ها تا به امروز موفقیت آمیز بوده‌اند، به طوری که روند جذب کاربر این پلتفرم روزانه در حال افزایش است. سرویس آمازون موزیک در سال 2020 به نسبت سال پیش خود 70 درصد فروش بیشتری داشته است. این سرویس را می‌توان یکی از جدی‌ترین رقبای سرویس‌های معروف دیگر در سال‌های آینده نام برد.

سرویس موسیقی آمازون موزیک در سال 2007 شروع به کار کرد و در سال 2008 به اولین شرکتی تبدیل شد به صورت دیجیتالی امکان دسترسی به موسیقی‌ها را از سراسر دنیا فراهم می‌کند. این نرم‌افزار تا امروز حدود 100 میلیون توسط کاربران اندرویدی دانلود شده است و از بهترین گزینه‌های پخش موسیقی در جهان به شمار می‌رود.

سرویس موسیقی اپل موزیک

سرویس اپل موزیک (Apple Music) از بهترین سرویس‌های موسیقی در جهان است که دارای اشتراک است و  کاربران سیستم‌ عامل آی‌او‌اس و اندروید نیز می‌توانند از آن استفاده کنند. از ویژگی‌های عالی این سرویس موسیقی می‌توان به دسترسی به ایستگاه‌های رادیویی اشاره کرد. همچنین کیفیت موزیک در اپل موزیک بسیار بالا است. اپل موزیک با توجه به الگوریتمی که دارد، می‌تواند سلیقه موسیقیایی شما را بر اساس آهنگ‌های که پلی کرده‌اید، تشخیص دهد و به شما موسیقی‌هایی که گوش نداده‌اید را پیشنهاد کند.

برای استفاده از سرویس اپل موزیک نیاز به خرید حق عضویت در این پلتفرم دارید. همچنین با استفاده از این سرویس، می‌توانید موسقی‌های مورد علاقه خود را دانلود کنید تا مواقع دلخواه بدون دسترسی به اینترنت گوش دهید. البته می‌توانید در قسمت تنظیمات اپل موزیک، گزینه دانلود خودکار را فعال کنید تا تمامی موسیقی‌ها دانلود شوند.

سرویس موسیقی تیدال

کدام سرویس موسیقی می‌تواند با سرویس‌هایی مانند اسپاتیفای و اپل موزیک با این تعداد کاربر رقابت کند؟ شاید در ابتدا شنیدن نام پلتفرم‌های بزرگ مانند اسپاتیفای، گمان کنید که دیگر رقبایی برای این سرویس‌های پیدا نمی‌شود. سرویس موسیقی تیدال (Tidal) یکی از سرویس‌های موسیقی است که در سالیان اخیر راه‌اندازی شده است. این سرویس در سال 2014 راه‌اندازی شد و به یکی از بهترین سرویس‌های موسیقی در جهان تبدیل شد. البته این سرویس موسیقی به صورت رایگان قابل استفاده نیست و حداقل اشتراک آن ماهانه 9.99 دلار است. امروزه سرویس تیدال امکانات دیگری مانند تماشای فیلم را برای کاربران خود مجاز کرده است.

سرویس موسیقی گوگل پلی موزیک

سرویس پخش موسیقی آنلاین گوگل پلی موزیک، از دیگر سرویس‌هایی است که در جواب کدام سرویس موسیقی بهتر است باید نام برده شود. این سرویس که بر روی بیشتر دستگاه‌های اندرویدی به صورت خودکار وجود دارد، دو طرح رایگان و پولی دارد. کتابخانه این سرویس موسیقی به نسبت کتابخانه سرویس‌های دیگر پخش موسیقی مانند تیدال محدودتر است. گوگل پلی موزیک با توجه به این که متعلق به شرکت گوگل است، می‌تواند در آینده شامل تغییرات بزرگی باشد تا از رقیبان خود جا نماند.

سرویس موسیقی ساوند کلاد

سرویس موسیقی ساوند کلاد (Sound cloud) از دیگر سرویس‌های پخش آنلاین موسیقی در جهان است که در سالیان اخیر محبوبیت زیادی در میان کاربران پیدا کرد. این سرویس به دلیل ارائه امکانی مانند به اشتراک‌گذاری ریمیکس موزیک‌ها، به محلی تبدیل شده است که شما می‌توانید موزیک‌های هنرمندان معروف مانند سلنا گومز را با افکت‌های خود تغییر دهید و برای تمامی کاربران به اشتراک بگذارید.

از قابلیت‌های دیگر ساوند کلاد می‌توان به امکان اشتراک‌گذاری موسیقی مورد علاقه خود بدون دانلود کردن آن اشاره کرد. هوش مصنوعی باکیفیت و کتابخانه موسیقی عظیم این سرویس، توانسته است طرفداران زیادی در میان عاشقان موسیقی جذب کند.

سرویس موسیقی دیزر

سرویس موسیقی دیزر از جدیدترین سرویس‌های موسیقی رایگان در دنیا است که برای موبایل‌های هوشمند طراحی و توسعه داده شده است. برای استفاده از این پلتفرم به صورت رایگان باید از سایت دیزر دیدن کنید. نرم‌افزار دیزر تا مدت 30 روز رایگان است اما پس از آن برای گوش دادن به موسیقی باید نسبت به خرید اشتراک اقدام کنید.

کدام سرویس موسیقی در جهان کاربران بیشتری دارد؟

اسپاتیفای در میان سرویس‌های آنلاین گفته شده که در جهان بهترین هستند، بیشترین کاربر را در سال 2021 دارد. در سال 2021 حدود 172 میلیون از اشتراک‌های این سرویس خریداری کرده‌اند که امکانات بیشتری مانند امکانات بیشتری مانند دانلود کردن موسیقی را در اختیار مشترکین قرار داده است.

کدام سرویس موسیقی امکانات بیشتری دارد؟

در میان سرویس‌های پخش موسیقی برتر در جهان دو سرویس اپل موزیک و اسپاتیفای بیشترین امکانات را دارند که با خرید طرح‌های اشتراکی می‌توانید از آن‌ها بهره‌مند شوید. سرویس اپل موزیک امکان دسترسی به بیش از 90 میلیون موسیقی را برای کاربران خود فراهم می‌کند که یکی از کامل‌ترین آرشیو‌ها است. سرویس اسپاتیفای نیز حدود 70 میلیون موسیقی در اختیار کاربران خود قرار داده است.

از امکانات دیگر اپل موزی می‌توان به امکان استفاده از دستگاه‌های مختلف و گوش دادن به ایستگاه‌های رادیویی به صورت زنده اشاره کرد. اپل موزیک را بر روی دستگاه‌های اندرویدی خود نیز می‌توانید نصب کنیدو از امکانات عالی این نرم‌افزار لذت ببرید.

با سرویس موسیقی در اقیانوس موزیک آنلاین غرق شویم

امروزه سرویس‌های موسیقی متعددی در جهان به کاربران دسترسی داده‌اند تا به میلیون‌ها موزیک گوش دهند. این سرویس‌ها مزایای بسیاری دارند که سبب شده‌اند در میان کاربران وسایل دیجیتال مانند تلفن همراه محبوب شوند. امکان دسترسی به پلی‌لیست مورد علاقه خود در هر دستگاه، امکان گوش دادن به میلیون‌ها موسیقی و بدون نیاز به فضای داخلی، تنها بخشی از ویژگی‌های استفاده از سرویس‌های آنلاین پخش موسیقی هستند. از محبوب‌ترین سرویس‌های پخش موسیقی در جهان می‌توان به اسپاتیفای و اپل موزیک اشاره کرد که با بیش از 1.000.000.000 دانلود از پردانلودترین نرم‌افزارهای موبایل هستند. شما می توانید با استفاده از گیفت کارت اشتراک های مدنظر حود را خریداری کنید و اگر مایل هستید دیگر کاربردهای گیفت کارت را بدانید به بلاگ ” معرفی کاربرد های متفاوت انواع گیفت کارت به زبان ساده ” مراجعه کنید.