با وجود انتظار زیاد بازیکنان برای معرفی نسخه‌ای جدید از بازی سه‌بعدی Super Mario در مراسم اخیر معرفی نینتندو سوییچ 2، خبری از این فرانچایز محبوب نبود. در عوض، نینتندو از بازی Donkey Kong Bananza رونمایی کرد؛ پلتفرمر سه‌بعدی جدیدی با حضور دانکی کونگ که ظاهراً از موتور بازی Super Mario Odyssey بهره می‌برد.

سکوت نینتندو درباره تیم سازنده Bananza

یکی از نکات جالب، سکوت کامل نینتندو درباره تیم توسعه‌ دهنده این بازی است. نه در رویداد رسمی نینتندو و نه در پاسخ به خبرنگاران از جمله VGC، اطلاعاتی درباره سازندگان Bananza منتشر نشده و تنها به گفته‌ی مسئولان باید تا انتشار رسمی بازی منتظر ماند تا تیم توسعه در بخش اعتبارها مشخص شود.

امید به بازگشت ماریو هنوز زنده است

با وجود این غیبت، داگ باوزر، رئیس نینتندو آمریکا، در مصاحبه‌ای با CNN اعلام کرد که طرفداران باید “در انتظار بمانند”. او تأکید کرد: «ما فهرست بلندبالایی از مجموعه‌های اختصاصی داریم که قطعاً راه خود را به این پلتفرم باز خواهند کرد.»

بازی ماریو کارت جدید در روز عرضه سوییچ ۲

البته سوییچ ۲ بدون ماریو هم نمی‌ماند. نینتندو تایید کرده که بازی Mario Kart World هم‌زمان با عرضه کنسول در دسترس خواهد بود؛ اولین نسخه‌ی کاملاً جدید و کنسولی از سری اصلی Mario Kart پس از ۱۱ سال. پیش‌نمایش‌ها نشان می‌دهند که این بازی همانند Breath of the Wild، فرمول کلاسیک خود را با نوآوری‌های ساختارشکنانه در دنیای باز متحول کرده است.

به نظر شما آیا نینتندو در حال آماده‌سازی سورپرایزی بزرگ برای ماریو است یا باید مدت‌ها برای بازگشت او صبر کنیم؟